Upgrade je buitenbeleving met een zwembad

Een inbouwzwembad, pure beleving

Een zwembad is genieten en dat is meteen onze belangrijkste drijfveer.  Wij zorgen ervoor dat je het hele seizoen door, samen met familie en vrienden, plezier beleeft aan je zwembad.  Met onze expertise bouwen we jouw een zwembadproject op maat en van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons nooit een compromis. We kiezen voor hoogwaardige materialen. Onze baden zijn gebouwd in PPC – Polypropyleen Copolymeer – met bijzondere aandacht voor de duurzaamheid van de constructie en afwerkingsdetails. Lees meer over onze keuze voor zwembaden in Polypropyleen.

Type zwembaden

We bouwen verschillende types zwembaden, maar zijn gespecialiseerd in ultra hoogwaterlijn skimmerbaden. Naast skimmerzwembaden zijn een aantal types overloopzwembaden en infinity zwembaden mogelijk.

Zwembad afdekking

Met een zwembadrolluik van het Belgische Pool Cover Systems heb je één van de beste, veiligste en meest duurzame zwembadafdekkingen. Dit puur Belgisch bedrijf voelt perfect de noden en verwachtingen aan van onze klanten. Samen met Pool Cover Systems garanderen we maximale duurzaamheid, maximale zonneopbrengst en maximale betrouwbaarheid.

Zwembad op maat
kids spelen zittend op de natuursteen rand van het zwembad
binnenkoer aan klassieke villa met overloop zwembad ook we linfinity pool genoemd
Kleuter gaat zwemmen in een biopool en mama helpt met de duikbril
foto in kikkerperspectief vanaf de zwembadrand, over de waterlijn zie je een strak en modern poolhouse
kindjes zitten op de rand van het zwembad en spelen met hun voetjes in het heldere water dankzij de producten van zwembadzaken
strak en modern poolhouse met een tikkeltje vintage naast het zwembad
waterpret is eigen zwembad dochter geniet in een zwemband op het water van hun prive biopool
kids spelen zittend op de natuursteen rand van het zwembad
binnenkoer aan klassieke villa met overloop zwembad ook we linfinity pool genoemd
Kleuter gaat zwemmen in een biopool en mama helpt met de duikbril
foto in kikkerperspectief vanaf de zwembadrand, over de waterlijn zie je een strak en modern poolhouse
kindjes zitten op de rand van het zwembad en spelen met hun voetjes in het heldere water dankzij de producten van zwembadzaken
strak en modern poolhouse met een tikkeltje vintage naast het zwembad
waterpret is eigen zwembad dochter geniet in een zwemband op het water van hun prive biopool

Een zwembad is een heel persoonlijke keuze

 

Wat je keuze ook mag zijn, een zwembad, een biopool, een overloopbad, ... duurzaamheid en onderhoudsgemak is dè belangrijke rode draad in de keuzes die we - samen met jou maken:

 • Milieuvriendelijke, gezonde èn effectieve ontsmettingsmethodes.
 • Efficiënte filtratietechnieken met minimaal van verbruik van water en energie.
 • Duidelijke keuzes voor een lager energieverbruik.
 • Keuze uit de meest duurzame materialen, zowel in als rond het bad.
 • Alle opties voor minimaal onderhoud en maximale ontzorging.

De beste filtratie begint bij het beste filtermedium.  Lees meer over Nature Works® in onze blogsectie.

Meer weten over onze visie op duurzaamheid ? Lees er hier meer over.

Ben je benieuwd hoe we het energieverbruik van je zwembad tot het uiterste minimum beperken? Lees er meer over in onze blog.

 

Veelgestelde vragen bij de aanleg van een zwembad

 

Hoe zit dat met een zero energy pool?

In tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, moet een zero energy pool helaas nog uitgevonden worden. Er zijn wel al meerdere EMS (Energy Management System) op de markt waarmee je het verbruik van je woning en opbrengsten of overschotten van je zonnepanelen  intelligent kan laten doorstromen naar je zwembad installatie.

zwembad moet doorgaans 12 u per dag filteren, hier kan je niet onderuit.

Opwarmen kan je uiteraard wel op ogenblik dat je zonnepanelen overschotten aan elektriciteit produceren.

Vergeet niet dat je woning, wasmachine, elektrische auto, ... voorrang hebben op je zwembad.  Je wil allicht wel een verwarmd zwembad in je tuin maar ook een geladen elektrische auto om mee naar het werk te vertrekken.../p>

Lees in onze blog meer over hoe je energie zuinig je zwembad kan verwarmen en hoe wij intelligent omspringen met Energie Management Systemen en overschotten aan elektriciteit.

Alle toestellen die wij installeren zijn uitgerust met technologie die met de meest geavanceerde EMS kunnen communiceren. Maar stand-alone kunnen we (en ook jijzelf) ze o.a. zodanig en zelfs real-time instellen dat ze maximaal gebruik maken van zonne-energie.

Lees in onze blog meer over hoe energie zuinig omspringen met je zwembad


Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een Biopool?

Een biopool onderscheidt zich van een zwembad door zijn natuurlijke look en spiegelend wateroppervlak die perfect aansluit bij zijn omgeving. De afwerking en integratie van een Biopool heeft gewoonlijk ook wat meer voeten in de aarde en wordt daarom gewoonlijk in samenspraak met jou, je architect of tuinarchitect door ons ontworpen.

Daarnaast sluiten we in een Biopool het gebruik van chemicaliën maximaal uit.  De ontsmetting gebeurt gewoonlijk op basis van een Hydrolyse, waarbij verschillende verbindingen met zuurstof ontstaan die een perfect drinkbare en gezonde waterkwaliteit garanderen.

Een biopool beschikt daardoor ook over de meest stabiele, onderhoudsarme en zorgeloze waterbehandeling.


Waarom kiezen wij voor Polypropyleen zwembaden?

Een zwembad in Polypropyleen wordt altijd op maat gemaak. bovendien worden de zwembaden in het atelier van Carropools onder strikt geconditioneerde omstandigheden.

Behalve het maatwerk heeft Polypropyleen het voordeel dat we hiermee veel strakkere, naadloze en veelzijdigere constructies kunnen maken dan met bv. een bouwkundig zwembad met een liner. Vandaar dat ook veel architecten en tuinarchitecten de voorkeur geven aan dit type zwembad.

Behalve de voordelen van PPC die hierboven reeds werden opgesomd, heeft dit type bad nog enkele belangrijke praktische en esthetische voordelen:

 • De baden worden zo geconstrueerd dat ze 100 % waterdicht zijn
 • Heel economisch grondverzet met minimale grondoverschotten
 • Snelle plaatsing zelfs in moeilijk bereikbare omstandigheden
 • De baden zijn kaarsrecht en worden 100% waterpas geplaatst
 • De skimmers uit hetzelfde materiaal garanderen een ultra hoge waterstand
 • Het bad kan heel strak worden afgewerkt met een grasrand
 • Houten terrassen kunnen vastgezet worden aan het bad
 • Bewezen kwaliteit en waterdichtheid

Ook de ecologische voetafdruk van dit materiaal valt niet te verwaarlozen.

 • antibacteriële eigenschappen staan toe om het gebruik aan chemicaliën uit te sluiten en te zwemmen in drinkwater
 • Dankzij de sterk isolerende eigenschappen is er minimaal ondergronds temperatuur verlies en bespaar je merkelijk op verwarmingskosten
 • in de massa gekleurd en is UV-resistent
 • 99% recycleerbaar zonder dat er schadelijke reststoffen vrij komen.

Wil je hierover nog meer te weten komen, lees dan meer in ons uitgebreid blogartikel

Hoeveel kost een zwembad in Polypropyleen bij Alwego?

Eerlijk is eerlijk. Een zwembad in polypropyleen is niet de goedkoopste oplossing en dat is het rechtstreekse gevolg van de keuze voor duurzaamheid en kwaliteit.

Reken voor een compleet zwembad in polypropyleen met randafwerking op een budget tussen de 60.000 en 90.000 Euro, BTW Inclusief.

De belangrijkste factoren die de prijs bepalen zijn:

 • De afmetingen
 • Volume af te voeren grond
 • Toegankelijkheid van de werf
 • Toegankelijkheid en uitrusting van de technische ruimte

Verder zijn er een aantal technische opties en uitrustingen die de prijs mee bepalen:

 • Type zwembadafdekking
 • Type ontsmetting
 • Type en aantal onderwater verlichtingen/li>
 • Automatisaties als niveauregelaar, backwash,...
 • WiFi- of netwerkmodules
 • Afstandsbediening
 • Tegenstroom- of zwemapparaten

Wij maken sowieso een uitgebreide en gedetailleerde offerte die we gewoonlijk al bij het eerste contact uitgebreid toelichten.

Ben je geïnteresseerd in een sportief zwembad met het beste tegenstroomsysteem ? Wij integreren professionele turbinesystemen of zwemapparaten van EvaStream al vanaf 15.000 €


Wat zijn de jaarlijkse vaste kosten aan een zwembad of biopool?

Een zwembad is een stevige investering. Daarnaast zijn er nog enkele vaste jaarlijkse kosten. We ztten de belangrijkste 3 voor u op een rijtje.

 • Filteren: de waterpomp.
 • We plaatsen altijd een frequentiegestuurde pomp, waarvan de snelheden instelbaar zijn volgens de filtratie- en ontsmettingsnoden van het bad. Ze verbruikt het grootste deel van de tijd minder dan 200W, dat is makkelijk 5 keer minder dan een klassieke pomp. De verbruikskosten zullen op jaarbasis niet hoger dan €300,00 oplopen. U bespaart honderden euro’s.

  Bijkomende voordelen: dit type pomp werkt bijzonder stil. Het lage werkregime garandeert een lange levensduur en erg weinig kans op uitval.

 • Verwarmen: de warmtepomp
 • Het verwarmen van uw zwembad is veruit de grootste kost op jaarbasis. Afhankelijk van het watervolume, de gewenste temperatuur, de mate van bezonning, de omgevingstemperatuur, de lengte van je zwemseizoen en de tarieven van je energiecontract, zal je elektriciteitsrekening wellicht ergens tussen de €500,00 & €2.000,00 landen. Het effectieve verbruik zal dus ergens tussen de 1.000 Kwh & 4.000 Kwh per jaar liggen. Meer dan 70% van je totale verbruik is te verwachten in de maanden april en september.

  Het is erg belangrijk om een full inverter warmtepomp met ruim vermogen te kiezen (overdimensioneren). Ze zal minder verbruiken en stiller draaien. Combineer je een warmtepomp met een rolluik met solarlamellen, dan kies je voor de meest zuinige installatie.

  Lentekriebels gaan vaak gepaard met zwemkriebels. Is er mooi weer in zicht, begin dan een dag op 5-8 op voorhand je zwembad te verwarmen. De warmtepomp zal (afhankelijk van een aantal factoren) je zwembad à rato van ongeveer 1 à 2°C per dag bijwarmen. In deze periode verbruik je het meest.

  De omgevingstemperatuur is de belangrijkste parameter voor het verbruik van je warmtepomp. Vermijd verwarmen bij een omgevingstemperatuur overdag lager dan 15°C. Eens je zwembad op temperatuur is, matigt ook het verbruik van je warmtepomp. Die gaat op een lager pitje draaien, al helemaal in combinatie solar lamellen.

 • Waterbehandeling: chloor en pH-
 • Elders in deze rubriek behandelen we de waterbehandeling zelf. Kies je voor een hydrolyse systeem, dan is je initiële investering hoger, maar beperk je de jaarlijkse kosten voor onderhoudsproducten tot minder dan €100.00.

  Heb je gekozen voor een automatische (vloeibare) chloor en pH- toevoeging, dan ligt de investeringskost zo’n €2000,00 lager. De jaarlijkse kosten aan onderhoudsproducten lopen in dat geval op tot €250,00 en meer.


  Wat is de beste periode om een zwembad aan te leggen?

  Zwembaden kunnen in de meeste regio's het hele jaar door worden geplaatst. Enkel zware klei- en leemgronden - zeker wanneer deze lager gelegen zijn - vermijden we tijdens een natte winter.

  Toch is de ene periode de andere niet. Tijdens de herfst is de grondwaterstand het laagst en heb je minder kans op extra kosten om grondwaterniveau te verlagen.

  Bovendien heb je dan nog enkele weken of maanden de tijd om de omgevingswerken te doen, aan te planten, de tuin de kans te geven om zich te herstellen. Resultaat: een perfect afgewerkte pool area wanneer de lente zich aandient.


  Welke voorbereidingen moet ik treffen voor de aanleg van mijn zwembad?
 • Technische ruimte:
 • Wellicht heeft u een tuinhuis, technische ruimte of poolhouse waar we de zwembadtechnieken en bediening kunnen centraliseren. We bekijken samen de beste integratie en ook de juiste plaats van uw warmtepomp. De technische ruimte bevindt zich op maximum 15 meter afstand van het zwembad. De technieken worden geplaatst over een breedte van ca. 170cm en een diepte van ca 80cm.

 • Watertoevoer en -afvoer:
 • Om uw zwembad (bij) te vullen is toevoer van leidingwater nodig in de technische ruimte. Er is ook een aansluiting op het rioleringsnet nodig voor de zgn. backwash. Dit is een procedure die u tijdens het zwemseizoen regelmatig doet om het vuil uit de filter weg te spoelen. Hierbij worden enkele honderden liters organisch vervuild water weggepompt.

 • Elektriciteit:
 • In de technische ruimte hebben we een 230V elektriciteitsaansluiting nodig en een stroomsterkte van minimum 16A. De elektriciteitskabel heeft 3 geleiders met een sectiedoorsnede van 4mm2 (dus minimum 3G4)

 • Toegankelijkheid van de werf:
 • Verder is een goede toegankelijkheid van de site wenselijk. De bouwput wordt uitgegraven met onze eigen graafmachines. Het zwembad zelf wordt in het Carropools atelier gebouwd, vervoerd door onze logistieke partner Filip Beirnaert en met onze eigen graafmachines in de bouwput geplaatst. Een 4 meter brede toegang tot de werf is ideaal, maar we hebben oplossingen voor situaties met nauwe of zelfs geen toegang tot de werf.


  Wat is de leveringstermijn voor een polypropyleen zwembad?

  De levertijd van een zwembad hangt af van de seizoensdrukte. In het voorjaar leveren & plaatsen we doorgaans 2 à 3 maanden na bestelling, buiten deze periode kan je rekenen  op 1 à 2 maanden. De uitzonderingen bevestigen hier de regel.


  Heb ik een bouwvergunning nodig?

  Mogelijk heb je geen bouwvergunning nodig voor de bouw of plaatsing van een zwembad in uw tuin, maar wel in 1 van deze gevallen (belangrijkste vuistregels):

 • Je hebt – zwembad inbegrepen – in totaal meer dan 80m2 niet-overdekte verhardingen in uw tuin (terrassen en betegeling rondom het zwembad inbegrepen
 • Je zwembad ligt op minder dan 1m afstand van de perceelsgrens
 • je zwembad ligt meer dan 30m verwijderd van uw achtergevel
 • Als je aan deze voorwaarden voldoet kan je vergunning- en meldingsvrij een zwembad aanleggen.

  Ten laatste 6 weken voor de start der werken doen we een boring ter bepaling van het grondwaterniveau. Als het grondwater te hoog staat, is er een bronbemaling nodig. Deze is vergunningsplichtig. Wij zorgen voor de aanmelding op het omgevingsloket.


  Hoeveel maanden kan je jaarlijks genieten van een zwembad?

  België is de Costa Brava niet, maar we hebben wel technische hulpmiddelen om optimaal en zolang mogelijk van ons zwembad te genieten.

  Dankzij een goed gedimensioneerde warmtepomp, kan je het zwembadwater al vanaf april verwarmen tot een aangename temperatuur. Midden oktober zit het beste van het zwemseizoen er op.

  We installeren altijd een geautomatiseerd rolluik met polycarbonaat Solar lamellen. De temperatuur onder de lamellen loopt op tot meer 50° C en helpt om het energieverbruik van je warmtepomp laag te houden.

  In een mooie zomer kan je dankzij de Solar lamellen het zwembadwater van midden mei tot midden september op temperatuur houden, zonder ingrijpen van je warmtepomp


  Water behandeling: Kies je voor een zoutelectrolyse, een hydrolyse of en systeem met chloordosering?

  De juiste waterbehandeling is essentiëel voor een goede zwemervaring.

  Een goede waterbehandeling is nodig om uw water te ontsmetten en kraakhelder te houden. Dat gebeurt op de meest efficiënte manier in water met de juiste alkaliniteit en zuurtegraad of pH. De ideale pH waarde van zwembadwater is 7.2, maar die is onderhevig aan schommelingen als gevolg van allerlei externe invloeden, met name regenval of warme temperaturen zijn de belangrijkste.

  Alwego kiest systematisch voor één van de volgende systemen voor de beste waterbehandeling:

  Electrolyse, Hydrolyse of chloor/PH dosering.

  Deze systemen worden volledig geautomatiseerd en ontzorgen u dus maximaal. Ze corrigeren doorlopend de zuurtegraad pH waar nodig en sturen de ontsmetting aan volgens behoefte.

 • Zoutelectrolyse is een proces waarbij zout (NaCl) wordt omgezet in Chloor (Cl2). Een paar keer per jaar verdeel je ongeveer 20kg zout in je zwembad en het zoutelectrolysetoestel doet de rest : pH meting, pH correctie indien nodig en toevoeging van Chloor wanneer nodig.

 • Hydrolyse is een proces waarbij water (H2O) wordt gesplitst.  Bij dit proces komt zuurstof vrij in verschillende vormen : O3 (Ozon) Waterstofperoxide (H2O2), radicale O2),, atomaire zuurstof ...  Zuurstof heeft sterk oxiderende en ontsmettende eigenschappen die zelfs de ontsmettende eigenschappen van Chloor overstijgen. Je zwembadwater wordt op een zeer natuurlijke manier ontsmet.

 • In geval van een chloordosering zal het toestel in de eerste plaats de pH corrigeren, zodat de toe te voegen chloor een optimale werking heeft.  Naar gelang de graad van vervuiling van het zwembadwater zal het toestel systematisch vloeibaar Chloor toedienen.  Eens de verontreiniging ontsmet is, zal de chloor vrij komen en verdampen.  Hier moet je rekening houden dat je telkens verse bussen chloor moet aan het toestel hangen.
 • Waarom installeer je best een goede automatisatie?

 • automatische beheersing van de zuurtegraad
 • automatische beheersing van vervuiling van het zwembad
 • geen omzien naar het zwembadwater gedurende langere periodes
 • geen prikkende ogen
 • De belangrijkste voordelen & nadelen van een zoutelektrolyse zijn:

 • Het water voelt “zacht” aan (3 tot 6 gr. zout per liter water.
 • Hogere investering bij instap.
 • Lagere kosten op termijn, ca. 100 kg zout à 25 € / zak / jaar.
 • Ontsmetting op basis van chloor.
 • Chloorgeur mogelijk.
 • De belangrijkste voordelen & nadelen van een Hydrolyse zijn:

 • Het water voelt “zacht” aan (1,5 gr. zout of magnesium chloride / liter water).
 • hogere investering bij instap.
 • lagere kosten op termijn, ca. 25 kg zout à 25 € / zak / jaar.
 • ontsmetting op basis van zuurstof.
 • Heel helder en gezond water (veel zuurstof in het water).
 • dit ervaren wij als het meest stabiele, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke systeem.
 • De belangrijkste voordelen & nadelen van een pH- en& chloordosering zijn:

 • Het water wordt efficiënt ontsmet.
 • Ontsmetting dmv chloor.
 • Chloordamp & chloorgeur mogelijk.
 • Hogere onderhoudskosten op termijn (aankoop Chloor à 10 bidons à 30 € per seizoen)

 • Bij elk van deze systemen blijft een goede pH (7.2) wel noodzakelijk:

 • Optimale ontsmetting.
 • Geen prikkende ogen.
 • Bij een lage pH wordt het zwembadwater corrosief en agressief.


 • Wat maakt Alwego anders dan andere zwembadbouwers?

  Alwego levert en plaatst zwembaden in polypropyleen van de beste kwaliteit, volgens een beproefd en bewezen concept. We hebben veel technische expertise in huis en onze projecten worden zorgvuldig uitgevoerd met een team van eigen mensen.

  Het bedrijf bestaat sinds 1983 en wordt geleid door tuinarchitecten met ervaring in de uitvoering van totaalprojecten en zwembaden. Onze bedrijfscultuur is gestoeld op het begrijpen en ontzorgen van onze klanten.

  Integriteit en een positieve attitude is een kernwaarde van het bedrijf.  Hoe lang duurt het gemiddeld om een zwembad te bouwen?

  Doorgaans duurt de plaatsing van een zwembad 3-5 dagen:

 • Dag 1: uitgraven bouwput, fundering + chape, plaatsing van technieken.
 • Dag 2: plaatsing van het zwembad, aanvulling rondom met zandcement en vullen met water.
 • Dag 3: Afwerking van de technieken en het zwembad.
 • Dag 4: Plaatsen van boordstenen en rolluik en opstarten van de technieken.
 • Er zijn uiteraard bepaalde factoren die deze tijd enigszins kunnen verlengen:

 • De bereikbaarheid en toegankelijkheid van de werf.
 • De grondwaterstand: een bronbemaling wordt gewoonlijk een week op voorhand opgestart.

 •  

  Een zwembad is in de allereerste plaats beleving. Wij helpen je met het creëren van de juiste setting. Tijdens een in-house ontwerpsessie zoeken we samen de beste plaats voor je zwembad, de passende materialen en de juiste omkadering. Ontdek hier meer over onze werkwijze.

  Wil je graag meer en uitgebreide informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.


  Contacteer ons vrijblijvend

  Een zwembad afdekking, duurzaam, veilig en economisch.

  Een zwembad rolluik met polycarbonaat lamellen is één groot zonnepaneel en verwarmt je zwembad bijna het hele zwemseizoen.

  Een rolluik is nodig om tijdens koelere nachten de temperatuur van het zwembadwater vast te houden. Met een drijvend rolluik krijg je er meteen extra veiligheid bij. Een rolluik kan gemakkelijk huisdieren, kinderen en volwassenen tot 90 kg droog houden.

  Maar het meest waardevolle is toch wel de opwarming die een polycarbonaat rolluik genereert. Van midden mei tot midden september verwarmen de lamellen je zwembadwater tot zelfs 30° of meer.

  Voor onze rolluiken vertrouwen we op PCS die het hele systeem in eigen beheer en in België bouwt. Samen met PCS garanderen we een betrouwbaar en kwalitatief rolluik, met een maximale service en garanties.

  Familie S. uit Wichelen
  De planning werd stipt gevolgd
  Het contact met Alwego was altijd prima. Dat was zo voor de verkoop, maar ook daarna stonden ze altijd voor ons klaar. We konden ook altijd vertrouwen op hun woord en de planning werd stipt gevolgd. Bovendien deden de werkmannen hun uiterste best om alles zeer nauwke ...
  Fam. Vankeirsbilck - De Waele uit Lochristi
  Vertrouwen
  Na lang zoeken met welke firma we in zee zouden gaan hadden wij een gesprek met Alwego. Er werd meteen een gevoel van vertrouwen gecreëerd. Dat gevoel is gedurende de gesprekken en de werken die erop volgden alleen maar versterkt. Wij raden Alwego met gerust hart aan ...
  famillie C uit Oostkamp - Varsenare
  Onze tuinaannemer had zelden zo’n gestructureerde en propere uitvoering gezien.
  We kregen een zeer professionele en uitvoerige uitleg naar aanloop van het project. Ook alle vragen werden snel beantwoord zodat we een weloverwogen keuze konden maken. De uitvoering zelf was top! Onze tuinaannemer had zelden zo’n gestructureerde en propere uitvoerin ...
  Famillie W uit merelbeke
  Betrouwbare en heel reactieve partner.
  Famillie V.K. uit Merelbeke
  Van bij het eerste contact konden we de open communicatie zeer waarderen, net als in latere fases het persoonlijke contact met de medewerkers, de transparante offerte, de mogelijkheid om een project te gaan bekijken en de uiteindelijke uitvoering van de werken. Maar ...
  Famillie T uit Moorsel
  Alles verliep stipt en zoals afgesproken. Persoonlijke service na installatie.
  Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Alwego. De opvolging verloopt heel stipt en alles wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Kwalitatieve onderdelen worden gebruikt en dit aan een juiste prijs. We zijn heel tevreden met service na installatie en persoonlijke ...
  Famillie R. uit Zwijndrecht
  Fantastisch team … zowel het prachtig ontwerp van het zwembad én de tuin als de aanleg van het ganse zwembad/tuinplan verdient een dikke pluim … belangrijk voor ons is ook een goede na-service en ook hier niets dan lof : steeds snel antwoord op bijkomende vragen en/o ...
  Fam. G. Peeters uit Daknam (Lokeren)
  Juist gevoel, Topteam !
  Wij hadden vanaf ons eerste gesprek een juist gevoel bij Alwego, en dat is tot op vandaag nooit veranderd. Er werd rekening gehouden met onze voorkeuren en van daaruit groeide een mooi project dat op gebied van planning, uitvoering en opvolging perfect verliep. Bedan ...
  Mevr. S. uit Wetteren
  Goede opvolging & heel vlotte uitvoering
  Ik wilde een zwembad, helemaal op maat van mezelf en mijn kids. Zo werd een zithoek gerealiseerd in het zwembad waarin het gezellig zitten is om een boek te lezen of waarin de kids lekker kunnen Chillen. Alwego slaagde er in om mijn bestaande tuinhuis om te bouwen ...
  Famillie G. uit Bornem
  Ze denken mee met het ontwerp
  Wij hebben gemerkt dat Alwego niet gewoon verkopers zijn van zwembaden. Ze denken mee met het ontwerp, en met hun ervaring gaven ze ons heel nuttige tips.Een zwembad is toch altijd een investering, en dan wil je dat je achteraf van niets spijt hebt. Bij Alwego word j ...
  Sluiten

  Opgelet!

  Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren.
  Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
  Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.